Voorschool

Voordat uw kind op de Al Qoeba bassischool kan beginnen mag hij/zij naar de voorschool, deze start vanaf twee├źnhalf jaar.

 

Stichting Jeugdwerk verzorgt op de basisschool de voorschool.

 

Iedereen komt vier vaste dagdelen per week, twee ochtenden en twee middagen. Uw peuter leert omgaan met andere kinderen, het delen van speelgoed en samen spelen. We besteden op de voorschool veel tijd aan de taalontwikkeling. We werken met de Piramide methode evenals de basisschool. We nodigen u uit om iedere dag tijdens de spelinloop samen met uw kind een spelletje te doen. Ook zijn er per thema kleine activiteiten die u thuis met uw kind kan uitvoeren.

 

U als ouder wordt regelmatig op de hoogte gehouden over de ontwikkeling van uw kind. Er vinden standaard gesprekken plaats over de ontwikkeling van uw kind. We werken met het observatiesysteem KIJK en ook de onderbouw van de school gebruikt dit zodat er een doorgaande lijn is naar de basisschool.

 

Uw kind komt zo goed voorbereid op de basisschool.

 

Heeft u nog vragen of wilt u uw kind inschrijven dan kunt u contact opnemen met de pedagogisch medewerkers: Maria Barakzai en Damla Ates. Telefoonnummer: 06-41705881

 

Zie ook onze facebookpagina

Samenspel op de Al Qoeba

Wanneer uw kind twee jaar is kunt u samen met uw kind op vrijdagochtend komen spelen. Dit is een leuke en veilige voorbereiding op de voorschool voor uw peuter. Het lokaal en de medewerkers en de dagindeling zijn dan vertrouwd voor uw kind.

 

Terwestenstraat 105

2525 GG Den Haag

070-3 88 79 15

info@alqoeba.nl