Vacatures

Vacatures


Basisschool Al-Qoeba is een Nederlandse school op islamitische grondslag. Onze school staat open voor alle kinderen, ongeacht  hun achtergrond, mits de identiteit van de school gerespecteerd wordt.


De Al-Qoeba heeft een leuk en gezellig team. We zijn allemaal gediplomeerd en vakbekwaam. We hebben de laatste jaren geïnvesteerd in veiligheid op school voor de kinderen en het verbeteren van de kwaliteit. We hebben mooie resultaten behaald en we gaan nu nog een paar stappen verder inshaAllah.


We krijgen steeds meer aanmeldingen van leerlingen. Alhamdoeliellah! We zijn aan het groeien. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste en gedreven leerkrachten die het leuk vinden om te werken op een islamitische basisschool in ontwikkeling.


We zijn nog op zoek naar:

- een bevoegde leerkracht (PABO)Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en cv naar directie@alqoeba.nl. We gaan graag met jou in gesprek om nader in te gaan op jouw werkervaring en werkwensen. Een referentiecheck is onderdeel van de procedure. Tot gauw inshaAllah!